Ohje
Kauhaa ja rakkautta -blogista.
300 g lohifilettä
valkopippuria
suolaa
paistamiseen (seesam)öljyä
kastike salaatille:
3 rkl riisietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
2 rkl seesamöljyä tai avokadoöljyä
1 rkl soijakastiketta
2 tl hunajaa
1 rkl seesaminsiemeniä
Leikkaa lohi kahdeksi palaksi. Kuumenna pannulla reilu loraus öljyä
ja paista lohet nahkapuoli alaspäin lähes kypsäksi. Käännä varovasti ja
paista nopeasti myös pinta. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Valmista salaatinkastike sekoittamalla kaikki ainekset. Jos omistat
morttelin, voit kevyesti rouhia seesaminsiemeniä siinä saadaksesi niistä
enemmän makua irti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti