Ohje täältä.
200g voita
2dl sokeria
1 dl kinuskikastiketta
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
200g raparperia
1 rkl perunajauhoja (en laittanut)
Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon kinuskikastike. Sekoita jauhot,
hiutaleet ja leivinjauhe keskenään ja vaivaa käsin taikinaan. Viipaloi
raparperit ja sekoita joukkoon perunajauhot. Sekoita käsin taikinan
joukkoon.
Pyörittele taikina hyvin jauhotetulla leikkuulaudalla noin 30 cm:n
pituiseksi tangoksi. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin ainakin
tunniksi. Viipaloi taikina 20 palaan ja nostele viipaleet pellille
leivinpaperin päälle.
Paista raparperi-kinuskikeksejä 200-asteisen uunin keskitasolla 16–18
minuuttia. Siirrä keksit leivinpaperin avulla tasaiselle alustalle
jäähtymään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti