Ohje täältä.
500g siskonmakkaraa
5 kovaksi keitettyä kananmunaa (laitoin 4 ja käytin ne puolikkaina)
0,5dl korppujauhoja)
panerointiin:
1dl korppujauhoja
(1 tl oreganoa tai muuta yrttiä)
Purista siskonmakkara kulhoon. Sekoita joukkoon korppujauho. Kuori
kananmunat. Varaa pieneen lasiin kylmää vettä, jolla voit kostuttaa
käsiäsi pyöritellessäsi kananmunien ympärille siskonmakkarataikinaa.
Laita valmiiksi pyöritellyt skottimunat leivinpaperin päälle odottamaan.
Kun olet saanut skottimunat valmiiksi, pyörittele niitä varovasti korppujauhoissa ja asettele takaisin leivinpaperin päälle. Paista pannulla
skottimuniin kaunis pinta ja siirrä ne takaisin leivinpaperille. Laita
skottimunat 200 asteiseen uuniin 10 minuutin ajaksi, kunnes ne ovat
kypsiä.
I'm not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.
VastaaPoistaMy web site - Cooking Simple Vegetables