Paras kalapurilainen ikinä. Lohipihvien ohje napattu Liemessä -blogista.
Lohipihvit
500 g nahatonta ruodotonta lohifilettä
1 dl kermaa
2 kananmunan valkuaista
tuoretta tilliä
pippuria
suolaa
voita paistamiseen
Kastike
Kurkkusalaattia
Tillisinappia (saa ainakin Ikeasta)
Kermaviiliä
Lisäksi
Täysjyväsämpylöitä
Salaattia
Tomaattia
Sipulia
Lohipihvien valmistus
Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset ja survo sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Taputtele taikinasta pihvejä suoraan (lettu)pannulle. Paista pannulla voissa miedolla keskilämmöllä n. 5 minuuttia välissä kääntäen kunnes lohipihvit ovat kypsiä.
Sekoita kastikkeen ainekset. Paahda sämpylät ja kokoa purilaiset.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti