Ohje Arlalta. Oikaisin ja käytin valmista piirakkataikinaa, hyvää tuli niinkin.
Pohja
Myllyn Paras pyöreä piirakkataikina
Täyte
200 g kermaviiliä
1 kananmuna
1⁄2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
dl tuoreita puolukoita
Tarjoiluun
vaniljakastiketta
Levitä sulanut taikina voideltuun piirakkavuokaan. Ripottele päälle noin 1,5 dl puolukoista.
Sekoita täytteen aineet keskenään tasaiseksi. Kaada täyte pohjan ja puolukoiden päälle. Ripottele loput puolukoista piirakan päälle. Paista puolukkapiirakkaa 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia (kunnes täyte on hyytynyt). Tarjoile piirakka vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti