Ohje täältä.
2 dl kuohukermaa
3/4 dl sokeria
2 limen mehu (reilu 1/2 dl)
1. Sekoita sokeri kerman joukkoon kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kiehahtamisen jälkeen reilu viisi minuuttia.
2. Purista sillä aikaa limen mehu ja sekoita sen keittämisen jälkeen kerma-sokeriseokseen. Maista, lisää tarvittaessa limeä tai sokeria makusi mukaan.
3. Kaada tarjoiluastioihin, peitä kelmulla ja nosta hyytymään jääkaappiin. Vähintään kolmeksi tunniksi.
Marinoitu mango
reilu 1/4 tuoretta mangoa
1/4 dl limemehua (noin 1/2 limeä)
1 tl ruokosokeria
pari oksaa minttua
1. Sekoita sokeri limemehun joukkoon.
2. Kaada seos paloitellun mangon päälle.
3. Sekoita joukkoon silputtu minttu. Anna maustua noin tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti