6
dl
piimää
2
dl
juoksevaa margariinia
3
dl
sokeria
3
kananmunaa
8
dl
vehnäjauhoja
2
tl
leivinjauhetta
1,5
tl
vaniljasokeria
1
tl
jauhettua kardemummaa
1
kg
nektariineja tai luumuja (käytin pelkkiä nektariineja)
Kookosmuru
1
dl
juoksevaa margariinia
1,5
dl
ruokokidesokeria
1,5
dl
kookoshiutaleita
2
dl
vehnäjauhoja
Sekoita piimä, juokseva margariini, sokeri ja kananmunat.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne piimäseokseen. Sekoita
nopeasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle
uunipellille. Huuhtele nektariinit (tai luumut), halkaise, poista kivet
ja viipaloi hedelmät. Asettele ne tasaisesti taikinalle ja paina ne
kevyesti taikinaan.
Mittaa kulhoon kookosmurun ainekset ja nypi ne yhteen. Ripottele muruseos tasaisesti hedelmätäytteen päälle. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin keskitasolla, noin 30 minuuttia tai kunnes piirakka saa kauniin värin ja on kypsä. Jos pinta saa liiaksi väriä, peitä piirakka paistamisen loppuvaiheessa leivinpaperilla.
Mittaa kulhoon kookosmurun ainekset ja nypi ne yhteen. Ripottele muruseos tasaisesti hedelmätäytteen päälle. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin keskitasolla, noin 30 minuuttia tai kunnes piirakka saa kauniin värin ja on kypsä. Jos pinta saa liiaksi väriä, peitä piirakka paistamisen loppuvaiheessa leivinpaperilla.
kyllä oli raikas ,tein luumuista.Torniotar.
VastaaPoista