En tiedä johtuiko kauheasta nälästä vai siitä etten ole tehnyt makaronilaatikkoa varmaan kymmeneen vuoteen, mutta jösses että oli hyvää! Ohje Kropsua eväänä -blogista. Lihaliemen tein puolikkaana.
1 pss ( 400 g ) makaronia
400 g naudan paistijauhelihaa
1 tl suolaa
½ tl aromisuolaa
pippurisekoitusta
1 lihafondikuutio + 1 l vettä
1 pkt (250 g ) Koskenlaskija Perinteinen sulatejuustoa
Keitä makaronit pussin ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla, aromisuolalla ja
pippurisekoituksella. Keitä lihaliemi kuutiosta ja lisää liemeen
Koskenlaskija-sulatejuusto paloina. Sekoittele, kunnes juusto on
sulanut. Sekoita keskenään makaronit ja jauheliha ja kaada seos
voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle liemi. Paista 200 asteessa 45
minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti