Ohje Hesarin sivuuilta.
pala purjoa (käytin yhden sipulin)
1–2 rkl oliiviöljyä
1 tl raastettua sitruunankuorta
1 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl kuohukermaa
(hiukan vaaleaa kastikesuurusta, jätin pois)
(1 rkl konjakkia, järtn pois)
150 g kylmäsavulohta (graavi käy hyvin)
nippu hienonnettua tilliä
pala- tai nauhapastaa
Valmista pastan kiehuessa kastike. Hienonna puhdistettu purjo ja kuullota se öljyssä. Lisää raastettu sitruunankuori, viini ja kerma ja keittele muutama minuutti. Mausta kastike konjakilla. Voit suurustaa kastiketta hiukan kastikesuuruksella. Lisää kastikkeeseen suikaloitu lohi ja hienonnettu tilli ja tarkista maku. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Ohjeesta riittää kahdelle pääruuaksi ja neljälle alkuruuaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti