Ohje täältä.
1 rasia broilerin rintafileitä
Marinadi:
4 rkl soijaa
4 rkl sitruuna- tai limemehua
2 rkl seesamiöljyä
1 rkl (ruokokide) sokeria
1 rkl hunajaa
4 rkl ananas- tai omenamehua
2 valkosipulinkynttä
Muuta:
seesaminsiemeniä
kevätsipulia
Leikkele fileet reiluiksi paloiksi. Marinoi tunti. Kuumenna pannu ja paista kanat, varo etteivät pala koska marinadissa on niin paljon sokeria. Ota kanat pannulta (vaikka eivät vielä ole kypsiä), pese pannu tarvittaessa ja kaada marinadi pannulle. Keittele kokoon ihan reilusti, ja lisää sitten kanat, seesaminsiemenet ja kevätsipulit. Tarkista lopuksi isoimmasta kananpalasta onko kypsä ja nosta pannu pois liedeltä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti