Ohje Pastanjauhajilta. Hieman epäileväinen koemaistaja yllättyi varsin positiivisesti.
possunkyljyksiä tai pieniksi pihveiksi paloiteltu porsaan sisäfile (itsellä n. 500g valmiiksi suikaloitua possua)
rosmariinia
5 dl raparperia, kuorittuna ja pilkottuna
kämmenenpohjallinen rouhittua rosmariinia
4 viipaletta vaaleaa leipää
1,8 dl fariinisokeria
2 rkl vehnäjauhoa
1/2 tl kanelia
öljyä, suolaa, mustapippuria, maustepippuria
Ruskista kyljykset tai possunpihvit kevyesti öljyssä. Ripottele pinnalle rosmariinia, suolaa ja mustapippuria.
Kuori
ja pilko raparperi. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja kuutioi
jäljelle jäänyt vaalea osa. Laita sitten leipäkuutiot kulhoon
raparperien kanssa ja sekoita mukaan fariinisokeri, vehnäjauho, kaneli
ja ripaus maustepippuria.
Kaada puolet raparperi-leipäseoksesta
uunivuokaan. Asettele päälle possunpalat ja loppu raparperiseos. Paista
kannella peitettynä 180 C:ssä n. 35 minuuttia, poista kansi ja paista
vielä n. 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti