4 pekonisiivua (käytin 1 paketin - olisi voinut olla enemmänkin...)
8 jättikatkaravunpyrstöä tai 1 broilerinfilee (jätin pois)
4 palaa tuoretta patonkia (1 valkosipulijuustopatonki halkaistuna)
rapeita salaatinlehtiä tai rucolaa
Avokado-majoneesiseos
1 kypsä avokado
½ pienestä keltasipulista (käytin 2 salottisipulia)
4 rkl majoneesia
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl silputtua tuoretta minttua (jätin pois)
1 rkl silputtua tuoretta basilikaa (käytin kuivattua)
maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria
1.
Valmista avokado-majoneesiseos. Yhdistä kulhossa pieneksi kuutioitu
avokadon hedelmäliha, kuorittu, silputtu sipuli ja loput seoksen
aineksista. Peitä ja nosta viileään.
2. Paista pannulla pekonit rapeiksi. Nosta sivuun ja pidä lämpimänä.
3. Paista valintasi mukaan molemmin puolin jättikatkaravun pyrstöt tai siivuiksi leikattu broilerinfilee kypsäksi. Ravut kypsyvät hetkessä.
4. Paahda leipien sisäpinnat rapeiksi. Kokoa lautaselle leipien päälle ensin majoneesiseosta, salaatin tai rucolan lehtiä, pekonisiivut ja paistetut jättikatkaravut tai broilerinsiivut.
5. Mausta makusi mukaan suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa heti kesäisenä lounaana tai välipalana.
2. Paista pannulla pekonit rapeiksi. Nosta sivuun ja pidä lämpimänä.
3. Paista valintasi mukaan molemmin puolin jättikatkaravun pyrstöt tai siivuiksi leikattu broilerinfilee kypsäksi. Ravut kypsyvät hetkessä.
4. Paahda leipien sisäpinnat rapeiksi. Kokoa lautaselle leipien päälle ensin majoneesiseosta, salaatin tai rucolan lehtiä, pekonisiivut ja paistetut jättikatkaravut tai broilerinsiivut.
5. Mausta makusi mukaan suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa heti kesäisenä lounaana tai välipalana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti