2.7.2011

Muruinen raparperipiiras

Ei ehkä kovin kevyt, mutta niiiiin hyvää! Ohje täältä.

Ohjeella tulee uunipellillinen piirasta.



Pohja:
300 g voita
2 dl sokeria
7 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 munaa
4 rkl vettä

Täyte:
4 dl raparperin paloja
2 dl sokeria

Päälle:
200 g voita
1 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
4 tl vanilliinisokeria

Nypi pohjan kuivat ainekset + pehmennyt voi keskenään. Lisää munat ja vesi. Sekoita tasaiseksi ja painele leivinpaperin päälle uunipellille.

Sekoita raparperit ja sokeri keskenään ja levitä tasaisesti pohjan päälle.

Sekoita keskenään päällisen pehmennyt voi, sokeri, kauhot ja vanilliinisokeri. Ripottele täytteen päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa n. 50 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti