17.9.2011

Pienet roseepippuripihvit

Maku-lehden ohje. Tämä kastike vaan on niin hyvää.

4 annosta
1 kpl porsaan sisäfileetä
3 tl roseepippuria
1/4 tl maustepippuria (kokonaisia)
2 rkl voita
2 rkl soijakastiketta
1/4 dl madeiraviiniä
2 dl ruokakermaa
1 rkl dijoninsinappia

Poista kalvot porsaan sisäfileestä ja leikkaa filee puolentoista sentin viipaleiksi. Rouhi pippurit ja ripottele rouhe pihvien päälle.

Sulata rasva paistinpannussa ja ruskista pihvit molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.

Valuta pannuun soijakastike, madeira ja kerma, johon sinappi on sekoitettu. Keitä muutamia minuutteja niin, että pihvit ehtivät kypsyä läpikotaisin ja kermasta saostuu kastike.

Tarjoillaan lohkoperunoiden kanssa (rosamundaa, öljyä, vasikanfondia, viher- ja mustapippuria, aromisuolaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti