14.9.2014

Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja

Ohje naputta talteen ilmaisjakelulehdestä

1 pieni valkokaali
puolet pienestä purjosta (jätin pois)
1 sipuli
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
2dl kookoskermaa tai -maitoa
2dl vettä
1,5rkl thaimaalaista kalakastiketta tai soijakastiketta
noin 1rkl suurustetta vaaleille kastikkeille
180g katkarapuja

Poista valkokaalista kantaosa ja paloittele kaali kookkaiksi paloiksi kannelliseen kasariin. Puolita ja huuhdo purjo. Pilko purjo ja kuorittu sipuli kookkaiksi paloiksi kasariin. Lisää hienonnettu valkosipuli, kookoskerma tai -maito, vesi ja kala- taia soijakastike.

Hauduta seosta kannen alla miedolla lämmöllä, kunnos kaali on rapean pehmeää. Lisää suuruste ja katkaravut ja kuumenna seos nopeasti. Tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti