10.12.2017

Limepossetit

Ohje täältä.

2 dl kuohukermaa
3/4 dl sokeria
2 limen mehu (reilu 1/2 dl)

1.  Sekoita sokeri kerman joukkoon kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kiehahtamisen jälkeen reilu viisi minuuttia.

2. Purista sillä aikaa limen mehu ja sekoita sen keittämisen jälkeen kerma-sokeriseokseen. Maista, lisää tarvittaessa limeä tai sokeria makusi mukaan.

3. Kaada tarjoiluastioihin, peitä kelmulla ja nosta hyytymään jääkaappiin. Vähintään kolmeksi tunniksi.

Marinoitu mango

reilu 1/4 tuoretta mangoa
1/4 dl limemehua (noin 1/2 limeä)
1 tl ruokosokeria
pari oksaa minttua

1. Sekoita sokeri limemehun joukkoon.

2. Kaada seos paloitellun mangon päälle.

3. Sekoita joukkoon silputtu minttu. Anna maustua noin tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti