8.11.2009

Kanawokki



450g marinoimattomia kanasuikaleita
150g munanuudelia
Öljyä
1 purjo
1 suippopaprika
2 chiliä (aji cristal)
Panang curry-tahnaa
165ml kookosmaitoa
1prk ananasviipaleita
Haricot papuja
Kalakastiketta
Tuoretta korianteria
Mausteita: garam masalaa, juustokuminaa, pippuria, soijaa, kurkumaa, currya...

Marinoi kanat (soijaa, sitruunamehua, garam masalaa, juustokuminaa, pippuria). Kuumenna öljy wokissa ja lisää mausteet (garam masala, juustokumina, curry ja kurkuma) sekä pari teelusikallista panang curry tahnaa. Lisää kanasuikaleet. Kun kanat alkavat olla kypsiä, lisää suikaloitu purjo, paprika, pavut ja chilit. Kypsennä ja lisää sitten kookosmaito ja pieni loraus kalakastiketta. Anna kiehua ja lisää ananasviipaleet. Tarkista maku ja lisää mausteita jos tarvitsee (esim. soijaa). Keitä nuudelit ja lisää wokkiin. Päälle tuoretta korianteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti