27.11.2009

Pad Thai

Unelias Kokki -blogista löysin hyvältä kuulostavan reseptin ja hyväähän tämä olikin. Noudatin ohetta lukuunottamatta paria lisäystä. Alkuperäinen ohje täältä.

Pad Thai



4 rkl kasviöljyä
4 kananmunaa kevyesti vatkattuna
150 g munanuudeleita (kuivapaino), ohjeen mukaisesti muutaman minuutin ajan kiehautetussa vedessä liotettuja ja valutettuja
100 g romaine-salaattia suikaloituna
1 suuri porkkana karkeaksi raasteeksi raastettuna
2 rkl sitruunanmehua
4 rkl sweet chili -kastiketta
3-4 rkl soijakastiketta
100 g mung-pavun ituja
2 tl sambal oelekia
1 rkl kalakastiketta

tarjoiluun suolapähkinöitä (sekä hienonnettua kevätsipulia ja korianteria)

*Kuumenna wokkipannu hyvin kuumaksi, lisää öljy. Lisää nuudelit ja munat, sekoita kuumalla pannulla jatkuvasti nostellen noin kahden minuutin ajan, kunnes munat ovat hieman kypsyneet. Lisää loput ainekset ja wokkaa edelleen 3-5 minuutin ajan. Jaa kulhoihin ja tarjoile pähkinöiden kanssa.

1 kommentti:

  1. Nyt rupesi tekemään mieli paistettuja nuudeleita. Kätevää kun ei ole huushollissa nuudeleita eikä kananmunia.

    VastaaPoista