6.11.2009

Salamipasta



Pastaa
170g salamia
Sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 aurinkokuivattua tomaattia
2 säilöttyä piri piriä
150g savustettu chili-tuorejuustoa
2dl 5% ruokakermaa
Mustapippuria
Parmesaania

Híenonna sipulit ja kuullota pannulla. Lisää suikaloitu salami ja hienonnetut tomaatit ja piri pirit. Sekoittele muutaman minuutin ajan ja lisää juusto ja kerma. Anna porista hetken ja mausta mustapippurilla. Tarjoa pastan kanssa ja päälle tietysti keko parmesaania.

1 kommentti:

  1. hei- tuunasin sun ohjetta, ku ei ollu kaikkia aineita... mulla oli tuoretta chiliä-sitä, porkkanaa- yks ja kolmesipulia-ruokakerma...maistelin ja maustelin.. taivaallista!! kiitos vinkistä!! t:jaritati

    VastaaPoista