Ohje Fakta ja Farfalle -blogista. Oli erihyvää! Suluissa käyttämäni määrät.
kylmäsavulohta (250g)
1 prk kuohukermaa
sipulia (1 iso)
suolaa
pippuria
loraus vodkaa
1 sitruunan mehu (1/2 sitruunan mehu)
öljyä
(250g tuoretagliatellea)
Laita pastavesi kiehumaan. Kuullota sipuli pannulla. Nosta pannun lämpötilaa ja Lisää loraus vodkaa. Sekoittele hetki. Lisää kuohukerma, 1 sitruunan mehu (laita ensin puolet ja maista), suolaa sekä pippuria. Anna saostua ja keitä tällä välin pasta. Lisää kastikkeen mukaan viipaloitua kylmäsavulohta ja pilkottua ruohosipulia. Sekoita kastike pastaan isossa kulhossa ja tarjoile sitrunaalohkojen sekä mustapippurirouheen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti