13.11.2016

Chorizosumpukat

Ohje K-Ruoka.

Pirkka sinisimpukoita (kuorellisia, pakaste)
1/2pkt (à 200 g) chorizoa
1 (100 g) sipuli
2 valkosipulinkynttä
1tlk (500 g) tomaattimurskaa
mustapippuria
1dl tuoretta korianteria tai persiljaa hienonnettuna
(ripaus suolaa)

Kuori ja kuutioi chorizo. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ruskista chorizot pannulla omassa rasvassaan. Lisää joukkoon sipulit ja valkosipulit ja kuullota ne pehmeiksi. Lisää tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta pippurilla. Lisää jäiset simpukat. Kiehauta ja keitä kannen alla 3-5 minuuttia, kunnes simpukat avautuvat. Lisää korianteri ja tarkista maku. Tarjoa simpukat heti liemineen tuoreen vaalean leivän kanssa. *Itse sekoitin kastikkeen tuorepastan sekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti