12.3.2017

Sitruunainen siskonmakkarapasta

Ohje täältä.

pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
1rkl öljyä
1rs (300 g)msiskonmakkaroita
2-3rkl sitruunanmehua
1tl raastettua sitruunankuorta
2 1/2rkl Maille Dijon kokojyväsinappia
3/4tl suolaa
1prk (2 dl) laktoositonta ruokakermaa (15 %)
1ps (250 g) fettuccine tuorepastaa
1dl lehtipersiljaa hienonnettuna

Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit pannulla rasvassa. Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle ja ruskista ne. Voit ruskistaa makkarat kahdessa erässä. Lisää sitruunanmehu pannulle ja anna kiehahtaa. Lisää sitruunankuoriraaste, sinappi ja suola. Kaada joukkoon ruokakerma.

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen 1/2 dl keitinvettä. Valuta pasta ja sekoita tilkka keitinvettä pastan joukkoon.
Sekoita pasta ja kastike keskenään Lisää lehtipersilja ja tarjoa pasta tuoreen leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti