14.3.2017

Greippi-broilericaesarsalaatti

Hyvää ja raikasta ++++ Ohje Yhteishyvä.

1 kerä jäävuorisalaattia
2 verigreippiä
400 g broilerin sisäfileetä
0,5 rkl öljyä
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria

Kastike
0,5 dl majoneesia
1 dl parmesaaniraastetta
0,5 dl greippimehua
1 pieni valkosipulinkynsi
1 tl worcesterkastiketta
1 tl sinappia
ripaus suolaa
0,25 tl (1/4 tl) mustapippuria
3 dl vaaleita leipäkuutioita
1 rkl öljyä

Pinnalle
1 basilikanlehtiä

Paista broilerifileet kypsiksi öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi vähän jäähtyneenä. Kuori greipit ja irrota lohkot kalvojen välistä. Puserra kalvoista mehu talteen kastiketta varten. Sekoita majoneesi, parmesaaniraaste ja greippimehu toisiinsa. Puserra sekaan valkosipuli ja mausta. Paista leipäkuutiot rapeiksi öljyssä. Revi salaatti, sekoita joukkoon osa kastikkeesta. Lisää päälle broileri- ja greippipalat, leipäkuutiot ja basilika. Tarjoa loppu kastike erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti