27.8.2017

Possunjauhelihaa ja nuudeleita

Ohje Hella & Houlutus.

n. 200 g riisivermiselli-nuudeleita
3 rkl seesamiöljyä

5 valkosipulinkynttä
pala inkivääriä
1/2 dl rypsiöljyä
400 g sika- tai sika-nautajauhelihaa
1-2 rkl chilikastiketta (voimakkuudesta riippuen)
3 rkl soijaa
3 kevätsipulia
1/2 chili

Valmista riisivermiselli pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kypsien ja valutettujen nuudelien joukkoon seesamiöljy. Kuori valkosipulit ja inkiväärin pala. Kuumenna pannulla rypsiöljy ja murskaa joukkoon valkosipulit sekä raasta inkivääri. Kuullota hetki. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Mausta chilillä ja soijalla. Yhdistä nuudelit ja jauheliha. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla sekä chiliviipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti