16.10.2009

Appelsiinibroileri chilisuklaakastikkeen kera

Ohje on Marianne Kiskolan ja Sanna Miettusen kirjasta "HOT"



4 broilerin rintafilettä
2 appelsiinin mehu
1tl kokonaisia mustapippureita
1tl kokonaisia viherpippureita
1tl kokonaisia roseepippureita

Kastike:
2dl valmista demi glace -kastikepohjaa
1dl portviiniä
2tl kokonaisia mustapippureita
50g tummaa chilisuklaata (tai tavallista tummaa suklaata ja 1 tuore punainen chili)
1tl suolaa

Valmista ensin kastike:
- Hauduta kastikepohjaa, portviiniä ja pippureita miedolla lämmöllä noin 5-10min-
- Siivilöi pippurit pois.
- Raasta suklaa. Sekoita suklaaraaste kuumaan kastikkeeseen. Mausta suolalla.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja purista toisesta appelsiinista mehu pannuun. Kun mehu kiehuu, lisää broilerin nrintafileet pannuun ja kypsennä miedolla lämmöllä. Kääntele fileitä välillä ja lisää loppuvaiheessa vielä toisenkin appelsiinin mehu.
- Murskaa pippurit huhmareessa ja hiero maustemurska lämpimien broilerifileiden pintaan. Tarjoile välittömästi suklaakastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti