29.10.2009

Pistaasipestopasta

Voisilmäpeliä-blogissa törmäsin uudenlaiseen pesto-ohjeeseen ja pakkohan sitä oli testata. Kannatti, oli ihanan valkospulista ja sitruunaista. Peston ohje täältä.



Pistaasipesto

1 ruukku tuoretta basilikaa
1/2 ruukkua tuoretta persiljaa
1 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä
1-2 valkosipulinkynttä
n. 3 rkl oliiviöljyä
1 tl raastettua sitruunan kuorta
kourallinen raastettua parmesania, pecorinoa tai granaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:
täysjyväspagettia
3 aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
muutama oliivi puolitettuina

Hienonna kaikki aineet monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Keitä pasta ja sekoita siihen pesto. Lisää annoksen päälle tomaatit ja oliivit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti