10.7.2010

Meksikolainen makaronipata

Ohje täältä.



5 dl makaronia
vettä, suolaa
300 - 400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 punainen paprika
1 - 2 rkl öljyä
1 pussi (200 g) pakastemaissinjyviä
1 rkl paprikajauhetta
2 rkl mietoa chilijauhetta
1 rkl oreganoa
suolaa tarvittaessa
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
2 dl lihalientä
ripaus cayennenpippuria

Lisäksi:
juustoraastetta

Pane pasta kiehumaan ja valmista sillä aikaa kastike. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Kuullota sipuli ja paprika pannussa. Siirrä seos kattilaan. Ruskista jauheliha pannussa. Lisää se sekä maissinjyvät, mausteet, tomaattimurska ja lihaliemi paprikaseoksen joukkoon. Keitä 5–10 minuuttia. Valuta kypsät makaronit ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti