10.7.2010

Rucola-Halloumisalaatti

Ohje Hellapoliisilta.



100g rucolaa
n.2 dl viinirypäleitä (itseltä unohtui)
1-2 punasipulia renkaina
2-3 tuoretta nektariinia viipaleina
200g Halloumijuustoa kuutioina
kurpitsansiemeniä

1/2 pieni kesäkurpitsa pieninä kuutioina
1/2 keltainen paprika pieninä kuutioina
2rkl oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1 tl balsamiviinietikkaa

Levitä vadille rucola, viinirypäleet, punasipulirenkaat ja nektariiniviipaleet.

Kuutioi Halloumi ja paista siihen rapea pinta kuumassa pannussa. Paahda urpitsansiemenet kevyesti pannussa. Lisää salaattiainesten joukkoon.

Sekoita keskenään kesäkurpitsakuutiot, paprikakuutiot, oliiviöljy, mustapippuri, suola ja balsamiviinietikka, anna maustua hetki. Lisää ainekset salaattiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti