3.11.2010

Koskenlaskija-tonnikalapiirakka

Ohje Limepippurilta. Oli niin nälkä etten (taaskaan) ehtinyt napata kuvaa. Hyvää oli ja nälkä lähti.

Pohja
150g voita
3dl vehnäjauhoja
2rkl vettä

Nypi voi ja vehnäjauhot muruiksi, lisää vesi ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voideltuun vuokaan ja esipaista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Täyte
1 1/2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 sipuli
tilliä
sitruunapippuria
3dl maitoa
1pkt Koskenlaskija Voimakas -juustoa
3 munaa

Sekoita tonnikala ja silputtu sipuli, mausta pippurilla ja tillillä. Kaada seos esipaistetun pohjan päälle. Kuumenna maito kattilassa ja lisää joukkoon juustopalat. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Ota kattila liedeltä ja vatkaa hieman jäähtyneeseen seokseen munat. Kaada seos piirakan päälle. Paista 200 asteessa noin 35-40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti