20.11.2011

Thursday Dinner

Pihvit:

Pala naudan ulkofilettä kääritään prosciuttoon. Paista öljy-voi -seoksessa. Leikkaa pala neljäksi pihviksi ja mausta suolalla ja pippurilla (musta-, rose- ja viherpippuri). Paista pihvejä kahdessa erässä pari minuuttia per puoli. Kääri pihvit folioon ja kypsennä vielä uunissa 200 asteessa n. 8 minuuttia. Tuloksena medium+ piffit.

Kastike:
Tee kastike samaan paistinpannuun jossa paistoit pihvit. Kermaa, dijonsinappia, madeiraa ja soijaa.

Lisukkeeksi uunikasviksia: bataattia, porkkanaa, palsternakkaa ja sipulia. Lohkottujen kasvisten sekaan lisätään öljyä, hunajaa, suolaa, pippuria ja timjamia. Uunissa 200 asteessa n. 45 min.

Salaattiin erilaisia salaatteja, herneenversoja, paahdettuja cashew-pähkinöitä, viikunoita, kermajuustoa ja päärynää.

Kyllä tällä jaksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti