15.1.2012

Mangokakku

Ohje täältä.

200 g (n.14kpl) Digestive-keksejä
75 g Oivariinia

6 liivatelehteä
2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4 dl piimää
2 dl kuohukermaa
3 rkl sitruunanmehua

2 prk mangososetta (vauvanruokapurkki)
(2,5 liivatelehteä)

Tee keksipohja. Liivatteet kylmään veteen likoamaan. Vaahdota kerma. Sekoita piimän joukkoon sokerit. Yhdistä kermavaahtoon. Sulata liivatteet kuumaan sitruunamehuun ja kaada ohuena nauhana täytteen joukkoon. Anna olla jääkaapissa mielellään yön yli. Levitä pinnalle mangosose. Halutessasi liivatteet (kylmä vesi 5 min --> kuuma vesi 2rkl --> mangon joukkoon) ja taas muutama tunti kylmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti