12.9.2013

Kolmen juuston kesäkurpitsa-jauhelihalasagne

Idea napattu täältä.

1 kesäkurpitsa
400g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2pkt Philadelphia tuorejuustoa
Tomaattipyrettä
Fetaa
Juustoraastetta
Mausteita oman maun mukaan

Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi juustohöylällä. Sekoita marinadi eli lisää oliiviöljyyn pari valkosipulinkynttä puristettuna, yrttisuolaa ja mustapippuria. Voitele kesäkurpitsaviipaleet marinadilla.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha. Sekoita, kypsennä ja lisää joukkoon puolipakettia Philadelphia tuorejuustoa, tomaattipyrettä ja mausta.

Laita voideltuun vuokaan kerroksittain marinoituja kesäkurpitsan viipaleita, jauhelihakastiketta ja fetaa. Päälle vielä juustoraastetta. Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti