5.11.2013

Fetajuusto-kikhernepihvit

Ohje Yhteishyvästä.

2 prk (à 285 / 170 g) esikeitettyjä kikherneitä (korvasin osan ruskeilla pavuilla)
1 tl juustokuminaa
1 tl sambal oelek- chilitahnaa (käytin punaista chilitahnaa)
1 tl suolaa
0,5 dl korppujauhoja
0,5 sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 kananmuna
100 g fetajuustoa

Paistamiseen
öljyä

Huuhtele ja valuta kikherneet. Nosta kaikki ainekset juustoa lukuun ottamatta leikkuuterälliseen monitoimikoneeseen. Aja tasaiseksi massaksi. Murusta joukkoon fetajuusto ja pyöräytä ainekset lusikalla sekaisin.

Muotoile massasta kostutetuin käsin pihvejä. Paista öljyssä keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti