7.7.2015

Mozzarellakana

Ajatus saatu täältä.

Kanafilepihvejä
Jauhoja
Korppujauhoja
Kananmuna
Tomaattia
Sipulia
Valkosipulia
Tuoretta basilikaa ja oreganoa
Öljyä
Mozzarellaa
Juustoraastetta

Marinoin pihvejä yön yli (seesamöljy, soija, suola, pippuri, makea chilikastike). Leivitin kanapihvit jauhoissa (joihin lisätty aavistus suolaa ja pippuria), öljyssä ja korppujauhossa ja paistoin ne pannulla kypsäksi. Toisella pannulla paistoin sipulit, tomaatit ja yrtit.

Pihvit uunivuokaan, päälle sipulitomaattisekoitusta, mozzarellaviipaleita ja juustoraastetta. Uunissa n. 200 asteessa 15min tai kunnes juusto on mukavan sulaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti