7.7.2015

Helppo sadepäivän spagettivuoka

Ohje Myllyn Paras.

250 g spagettia
400 g jauhelihaa
2 sipulia
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
1 pss herne-maissi-porkkana-sekoitusta (n. 300 g)
reilusti mausteita: jauhelihamaustetta, pippuria, suolaa maun mukaan
2 tlk kermaa (4 dl)
n. 100 g emmental- tai polar-juustoraastetta

Pätki spagetti 2-3 osaan tai käytä valmiiksi pätkää spagettia. Pistä kiehumaan suolalla tai liemikuutioilla maustettuun veteen. Ruskista jauheliha ja sipuli, sekoita tomaattimurska joukkoon ja mausta mieleiseksi esim. jauhelihamausteella ja pippurilla. Lado vuokaan keitetty spagetti, jauheliha ja pakastevihannekset ja sekoita. Kaada kermapurkit joukkoon ja ripottele päälle juustoraaste. Myös Aura-juusto sopii hyvin ruokaan. Paista noin 200 asteessa 30-45 min, kiertoilmauunissa 175 asteessa 20-40 min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti