2.2.2016

Vihreä pinaattitofukastike

Ohje Pirkalta.

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 pkt (270 g) tofua
1 rkl öljyä
1 ps (200 g) Pirkka lehtipinaattia (pakaste)
1/2 ps (à 300 g) Pirkka ohuita vihreitä papuja (pakaste)
1 prk (250 ml) kookoskermaa (esim. Alpro)
1 tl suolaa
n. 1/2 tl juustokuminaa eli jeeraa
mustapippuria

1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuutioi tofu. Kuullota sipuleita öljyssä paistokasarissa. Lisää tofu ja ruskista. Mausta suolalla ja juustokuminalla.
2. Lisää pannulle lehtipinaatti ja ohuet vihreät pavut. Kuumenna sekoitellen, kunnes pinaatti on sulanut.
3. Kaada kasariin kookoskerma ja kuumenna kastike. Mausta ripauksella mustapippuria. Tarjoa kastike riisin tai couscousin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti