21.3.2016

Bataattiranskalaiset

Ohje S-marketista.

1kg bataattia
2 rkl oliiviöljyä

Maustehässäkkä

1tl paprikajauhetta
1tl sipulijauhetta
1tl sokeria
1tl suolaa
1tl pippuria
1rkl korppujauhoja

Kuori ja leikkaa bataatit ranskalaisiksi. Saa olla aika reippaita, ne kutistuvat uunissa.

Huuhtele bataattiranskalaiset hyvin, että tärkkelys häviää bataatin pinnalta. Kuivaa pyyhkeen päällä huollellisesti. Laita pussiin ja oliiviöljyä perään.

Sekoita maustehässäkkä ja kaada pussiin. Ravista reippaasti. Kaada bataattiranskalaiset pellille leivinpaperin päälle mahdollisimman irtonaisiksi.

Paistaa 225 asteessa 30-40 minuuttia, niin että alkavat jo vähän mustua ja pinta on rapea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti