19.4.2016

Jumalainen pinaattipasta

Ohje täältä.

voita tai oliiviöljyä paistamiseen
1 pieni sipuli (laitoin 3 salottisipulia)
70 g tuoretta pinaattia
muutama kourallinen kirsikkatomaatteja
purkki kuohukermaa tai kaurakermaa
n. 250 g pastaa (itse teen tämän lähes aina Myllyn Parhaan tomaatti-chilipastaan)
fetajuustoa (heitin ne kastikkeen sekaan)
(+ pieni pala paprikaa kuutioituna ja muutama musta oliivi pilkottuna)
suolaa ja pippuria
(päälle parmesaania)

Tee näin: Laita pasta kiehumaan. Pilko sipuli pieneksi ja paista rasvan kanssa pannulla. Lisää mukaan pinaatti ja lohkotut tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kerma. Pastan kypsyttyä sekoita kaikki ainekset keskenään ja ripottele päälle fetajuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti