25.3.2018

Makaronilaatikko koskenlaskijalla

Perusarkiruokaa by K-Ruoka

400g naudan jauhelihaa
1 (100 g) sipuli
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl oreganoa
ripaus mustapippuria
1 1/2l vettä
2 lihaliemikuutiota
1 ps (400 g) tummia makaroneja
150g Koskenlaskija-sulatejuustoa (voimakas)
(1/2 tl suolaa)

Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja anna kuullottua. Mausta tomaattipyreellä, oreganolla ja mustapippurilla. Kiehauta vesi. Murenna veteen liemikuutiot. Lisää kattilaan makaronit ja jauhelihaseos. Keitä noin 6 minuuttia. Paloittele sulatejuusto ja sekoita makaronien joukkoon, kunnes juusto on sulanut. Tarkista maku ja lisää suolaa halutessasi.
Siirrä makaroni-jauhelihaseos uuninkestävään vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä kannen alla noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti