17.6.2018

Valkosipuli-nyhtöleipä

Ohje täältä.

1 vaalea leipä
100 g voita
2-3 valkosipulin kynttä
ruohosipulia
persiljaa
100 g parmesanjuustoa

Leikkaa leipä parin sentin välein siivuiksi niin, että viipaleet jäävät yhä kiinni toisiinsa (älä leikkaa ihan pohjaan saakka). Tee viillot vielä ristiin samalla tavoin.

Sulata voi ja sekoita joukkoon hienonnettu valkosipuli sekä yrtit. Levitä sudilla valkosipuli-yrttivoita leivän kaikkiin väleihin. Raasta parmesanjuusto ja ripottele sitä leivän väleihin sekä päälle.

Kääri leipä folioon ja paista ensin 200 asteessa noin 15 minuuttia. Avaa folio ja jatka paistamista vielä noin 5 minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti