Ihanaa! Ohje täältä.
250 g ohuita japanilaisia munakoisoja (käytin ihan tavallista munakoisoa)
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaista misoa
1½ rkl miriniä
½ rkl vaahterasiirappia
¼ tl seesamiöljyä
Halkaise munakoisot pitkittäin kahtia. Viillä munakoisojen pintaan vinottaisia muutaman millin syvyisiä viiltoja. Sekoita loput raaka-aineista yhteen ja sivele munakoisoille. Laita munakoisot uunivuokaan ja paahda 225 asteisen uunin ylätasolla n. 20-30 minuuttia, tai kunnes munakoiso on täysin kypsää ja pinnaltaan kullanruskeaa. Laske pelti tarvittaessa keskitasolle, jos munakoisot uhkaavat saada liikaa väriä olematta vielä kypsiä.
Tarjoa paahdettu munakoiso heti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti