Ohje täältä.
3 isoa paprikaa tai paketillinen pikkupaprikoita (Lidlissä ainakin myydään, oiskohan n. 500g)
1 pkt Hälsans Kök fileesuikaleita
2 banaania (keltaista, ei ylikypsää) TAI bataattia
rypsiöljyä
Kastike
2½ dl kauraruokakermaa
1 dl vettä
3 isoa ruokalusikallista sambal oelek-chilitahnaa
3 rkl mangochutneyta
ripaus suolaa
Paiston jälkeen (ei pakollisia )
tuoretta korianteria
cashew-pähkinöitä
riisiä tarjoiluun
Valmistusohjeet
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pilko paprikat suikaleiksi tai halkaise pikkupaprikat. Poista siemenet. Laita uunivuokaan. Lorauta päälle hiukan rypsiöjyä. Nosta uuniin. Anna kypsyä siellä n. 20 minuuttia. Sekoita kastikkeen ainekset sillä välin yhteen. Pilko banaani n. 1 cm siivuiksi. Lisää vartin jälkeen banaani ja fileesuikaleet jäisinä uunipellille. Kaada kastike päälle ja nosta takaisin uuniin kypsymään n. 20 minuutiksi. Sekoittele kerran tällä välin mielellään, jotta kastiketta tulee ainesten ympärille kauttaaltaan. Keitä riisi tällä välin. Lisää uunin jälkeen vielä cashew-pähkinöitä ja tuoretta korianteria. Tarjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti