8.7.2009

Suolapalaa lehtitaikinasta

Sain yllätysvieraita kylään ja piti keksiä jotain nopeaa ja helppoa. Näitä erilaisia lehtitaikinaruutuja on tullut tehtyä useampaan kertaan jos jonkinnäköisillä täytteillä. Taas piti soveltaa kun naisvoimin en saanut yhtä pirun salsapurkkia auki :/

Tällä kertaa täytteet siis olivat:

Maustamaton tuorejuusto
Tonnikalaa öljyssä
Puolitettu luumutomaatti
Mustapippuria

Pesto
Aurinkokuivattu tomaatti
Viipaloidut oliivit

Maustamton tuorejuusto
Kinkku
Koskenlaskija savuporo
Puolitettu luumutomaatti



Mitään kahvipöydän kaunottaria nämä eivät kyllä ole. Maistuvia, mutta lehtitaikinan rasvaisuus tökkii toisen palan jälkeen. Se hyvä puoli, että täytteitä voi varioida loputtomiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti