16.7.2009

Täytetyt kolmioleivät



Tonnikalatäyte:

1prk kermaviiliä
1prk tonnikalaa öljyssä
Muutama pilkottu suolakurkku- ja jalapenoviipale
Kevätsipulia
Pari ruokalusikallista voileipäpikkelsiä
Aromisuolaa, mustapippuria, sitruunapippuria,
paprikajauhetta, chilijauhetta

Sekoita tonnikalatahnan aineet ja mausta. Voitele täysjyväpaahtoleivät maustetulla tuorejuustolla tai voileipäpikkelsillä ja lisää väleihin täytettä. Lisäksi salaattia, tomaattia tms.

Pesto-mozzarellatäyte:

Pestoa
Muutama mozzarellavipale
Muutama tomaattiviipale
Mustapipuria
Tuoretta basilikaa

Voitele täysjyväpaahtoleivät pestolla ja lisää väleihin mozzarellaa, tomaattia, basilikaa ja mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti