30.12.2009

Cashew-tomaattipasta

Ohje löytyi Garam Masala -blogista. Hyvää, mutta jotain olisin siihen vielä kaivannut. En vaan keksinyt että mitä.



4 tomaattia
1/2 dl cashew-pähkinöitä
1/2 dl manteleita
Kourallinen tuoreita yrttejä (esim. basilika ja oregano)
Muutama valkosipulinkynsi
1-1 1/2 dl vettä
Oliiviöljyä
1-2 rkl tomaattipyrettä
Loraus punaviiniä
1/2 dl ruokakermaa
1-2 tl sokeria
Maun mukaan suolaa ja pippuria

Hienonna valkosipulit hienoksi soseeksi. Soseuta pähkinät esim. blenderissä hieman karkeaksi muruksi. Lisää tomaatit ja tomaattipyre, ja soseuta yhteen hienoksi soseeksi.

Kuullota valkosipulia pannulla öljyssä hetken ajan. Lisää pannulle tomaatti-pähkinäseos sekä osa vedestä. Paista parin minuutin ajan. Lisää sokeri, viini, hienonnetut yrtit sekä mausteet. Hauduta muutaman minuutin ajan. Lisää tarvittaessa vettä. Lisää lopuksi kerma, ja sekoita hyvin yhteen. Sekoita keitetyn pastan joukkoon ja tarjoa välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti