22.10.2011

Prosciutto-halloumibruschetat ja viikunasalaatti

Ihan mielettömän hyvä combo. Kylkeen vähän punaviiniä ja johan kelpaa. Bruschettojen ohje Fanni ja kaneli -blogista ja idea viikunasalaattiin täältä.

- 1 maalaispatonki
- 200 g halloumijuustoa
- 10 prosciuttokinkkusiivua
- 1 purkki säilöttyjä grillattuja paprikoita
- tuoretta basilikaa tai timjamia

Viipaloi patonki ja halloumijuusto. Pyöräytä ilmakuivatun kinkkusiivun sisään halloumisiivuja ja pala grillattua paprikaa. Nosta käärö patonkiviipaleelle.

Paista leivät 200 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kunnes kinkku on rapeaa ja juusto pehmeää. Ripottele päälle tuoreita yrttejä.


Viikunasalaatti

Viinisuolaheinää
Jääsalaattia
Viikunoita
Goudaa kuutioituna
Punasipulia
Paahdettuja pinjansiemeniä


Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti