Ihan mielettömän hyvä combo. Kylkeen vähän punaviiniä ja johan kelpaa. Bruschettojen ohje Fanni ja kaneli -blogista ja idea viikunasalaattiin täältä.
- 1 maalaispatonki
- 200 g halloumijuustoa
- 10 prosciuttokinkkusiivua
- 1 purkki säilöttyjä grillattuja paprikoita
- tuoretta basilikaa tai timjamia
Viipaloi patonki ja halloumijuusto. Pyöräytä ilmakuivatun kinkkusiivun sisään halloumisiivuja ja pala grillattua paprikaa. Nosta käärö patonkiviipaleelle.
Paista leivät 200 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kunnes kinkku on rapeaa ja juusto pehmeää. Ripottele päälle tuoreita yrttejä.
Viikunasalaatti
Viinisuolaheinää
Jääsalaattia
Viikunoita
Goudaa kuutioituna
Punasipulia
Paahdettuja pinjansiemeniä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti