26.5.2012

Varhaiskaalisalaatti

Ohje täältä.

varhaiskaali
1 prk kermaviiliä (tai vastaava määrä esim. turkkilaista jugurttia)
1/2 punttia tilliä
1 rkl (Dijon)sinappia
1-2 rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
2 kananmunaa

Keitä kananmunat napakoiksi, kuori ja jäähdytä. Poista kaalista uloimmat lehdet. Puolita kaali ja poista
kiilaleikkauksella kova kanta. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Tee kastike: sekoita kermaviiliin hienoksi hakattu tilli, sinappi, sitruunamehu ja haarukalla pieneksi
litsityt kananmunat. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike kaalisilppuun ja maista vielä suola
ja hapokkuus (=sitruuna).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti