15.7.2013

Pinaatti-tomaattivokki

Ohje löytyi Pirkalta.

1/2 dl pinjansiemeniä
1 iso sipuli
150 g tuoretta pinaattia
4 (300 g) tomaattia
1/2 tlk (à 366 g) Pirkka salaattijuustokuutioita
1 rkl öljyä
1 rkl limetin- tai sitruunanmehua
suolaa
mustapippuria
sokeria

Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Siirrä ne syrjään. Suikaloi sipuli. Huuhdo pinaatti ja hienonna sitä hieman. Kuutioi tomaatit. Valuta salaattijuustokuutiot. Kuullota sipuleita öljyssä. Lisää joukkoon pinaatti ja vokkaa muutama minuutti. Lisää tomaatit ja mausta limetillä, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Ripottele päälle salaattijuustokuutiot ja pinjansiemenet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti