6.6.2014

Nokkos-pastakastike

Ohje täältä.

1 l tuoreita nokkosenlehtiä
vettä
1 nippu kevätsipuleita
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 prk (2,5 dl) maustettua fraichea (valkosipuli & yrtit)
1 dl auringonkukansiemeniä
pastaa
vettä
mineraalisuolaa

pinnalle:
(parmesaani)juustoraastetta
rouhittuja auringonkukansiemeniä

Kiehauta ja huuhdo nokkosenlehdet ja purista ne kuiviksi. Hienonna nokkoset ja kevätsipulit. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää nokkoset, sipulit sekä valkosipulinkynnet. Hauduta pari minuuttia. Lisää maustettu fraiche sekä auringonkukansiemenet ja hauduta miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan mineraalisuolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta pasta ja tarjoa nokkoskastikkeen kanssa. Höystä ruoka juustoraasteella ja auringonkukansiemenillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti