7.7.2014

Juustoinen makaronilaatikko

Ohje täältä.

400 g naudan jauhelihaa
1 (100 g) sipuli
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl oreganoa
mustapippuria
1 1/2 l vettä
2 lihaliemikuutiota
1 ps (400 g) tummia makaroneja
150 g Koskenlaskija-sulatejuustoa (voimakas)
(1/2 tl suolaa)

1. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja anna kuullottua. Mausta tomaattipyreellä, oreganolla ja mustapippurilla.
2. Kiehauta vesi. Murenna veteen liemikuutiot. Lisää kattilaan makaronit ja jauhelihaseos. Keitä noin 6 minuuttia.
3. Paloittele sulatejuusto ja sekoita makaronien joukkoon, kunnes juusto on sulanut. Tarkista maku ja lisää suolaa halutessasi.
4. Siirrä makaroni-jauhelihaseos uuninkestävään vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä kannen alla noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti